Nieuws uit de praktijk

Nieuws uit de praktijk

Nieuws uit de praktijk

Nieuwe tandartsassistente: Britt

Per 1 september 2021 zal Britt den Hollander ons team komen versterken als tandartsassistente. Ze zal op dinsdag, woensdag en donderdag in onze praktijk werkzaam zijn. Daarnaast volgt ze op maandag de officiële opleiding tot tandartsassistente. Wij hebben er zin in!

 

Eén kroon = één nachtzoen

Voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam zamelen wij oude kronen van patiënten in, die wij vervolgens naar het Huis opsturen. De waarde van deze kronen wordt vervolgens gedoneerd aan het Huis. In het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Sophia Kinderziekenhuis. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Als dank voor onze bijdrage aan dit mooie doel hebben wij een knuffelkonijn mogen ontvangen, welke wij vol trots op de balie aan u presenteren. Wij willen al onze patiënten bedanken die hun oude kronen bij ons achterlaten voor dit goede doel!

 

Nieuwe tandartsassistente: Isabelle

Per 1 oktober 2020 zal Isabelle Jacobse ons team komen versterken als tandartsassistente. Ze zal op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in onze praktijk werkzaam zijn. Vóór 1 oktober komt zij al enkele dagen kennismaken in onze praktijk. Wij hebben er zin in!

 

Afscheid tandarts Vega

Per september 2020 zal tandarts Vega ons team verlaten om zich volledig op zijn eigen praktijk in België te richten. Wij wensen hem hier veel succes mee en bedanken hem voor de afgelopen twee jaren in onze praktijk.

 

Afgestudeerd!

Sinds 3 juli 2020 is Laura Heijens afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Laura werkt al ruim vijf jaar bij ons in de praktijk. Vanaf 1 september 2020 zal zij werkzaam zijn als BIG-geregistreerd tandarts bij ons op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.