Nieuws uit de praktijk

Nieuws uit de praktijk

Nieuws uit de praktijk

Zomervakantie 2021

In verband met de zomervakantie 2021 zijn wij de volgende twee weken volledig gesloten:

Hieronder kunt u per tandarts afzonderlijk zien wanneer zij afwezig zijn:

 

Spoeddiensten

In de week van 18-24 juni 2021 en 2-8 juli 2021 hebben wij spoeddienst. Voor dringende gevallen (ernstige nabloedingen, trauma’s of ernstige pijn) kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 0117-420828.

 

Eén kroon = één nachtzoen

Voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam zamelen wij oude kronen van patiënten in, die wij vervolgens naar het Huis opsturen. De waarde van deze kronen wordt vervolgens gedoneerd aan het Huis. In het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Sophia Kinderziekenhuis. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Als dank voor onze bijdrage aan dit mooie doel hebben wij een knuffelkonijn mogen ontvangen, welke wij vol trots op de balie aan u presenteren. Wij willen al onze patiënten bedanken die hun oude kronen bij ons achterlaten voor dit goede doel!

 

Nieuwe tandartsassistente: Isabelle

Per 1 oktober zal Isabelle Jacobse ons team komen versterken als tandartsassistente. Ze zal op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in onze praktijk werkzaam zijn. Vóór 1 oktober komt zij al enkele dagen kennismaken in onze praktijk. Wij hebben er zin in!

 

Afscheid tandarts Vega

Per september 2020 zal tandarts Vega ons team verlaten om zich volledig op zijn eigen praktijk in België te richten. Wij wensen hem hier veel succes mee en bedanken hem voor de afgelopen twee jaren in onze praktijk.

 

Afgestudeerd!

Sinds 3 juli 2020 is Laura Heijens afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Laura werkt al ruim vijf jaar bij ons in de praktijk. Vanaf 1 september 2020 zal zij werkzaam zijn als BIG-geregistreerd tandarts bij ons op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.