Visie en missie – Tandartsenpraktijk Sluis – Sluis

Visie en missie

Visie en missie

Tandartsenpraktijk Sluis is een kleinschalige groepspraktijk in hartje Sluis. Een vakkundig team staat voor u klaar om kwalitatief goede mondzorg te leveren. Wij beschikken over twee behandelkamers en de meeste tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk.

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom kijken wij niet alleen naar uw tanden: we kijken ook naar ú. Omdat we in een hecht team samenwerken, krijgt u altijd vertrouwde gezichten te zien. We weten wat er speelt, en geven u hierdoor gerichte adviezen en behandelingen.

Onze kijk op de tandheelkunde is dat we inzetten op een goede mondgezondheid, levenslang. Hierbij speelt preventie een grote rol. Wij zullen u vertellen hoe u het beste uw mond kunt verzorgen; een gezonde mond doen we immers samen. Ook geloven wij in mondzorg op maat; de behandelstrategie moet passen bij uw persoonlijke situatie op dat moment.

Een vertrouwensbasis en goede samenwerking tussen de patiënt en het team is zeer belangrijk. Om hiernaar te streven zorgen wij er voor dat u zoveel mogelijk een vaste tandarts heeft, een persoon die u kent waarmee het klikt. Uiteraard bent u altijd vrij om uw keuze te maken.

Patiënten worden bij ons geïnformeerd over de gezondheidstoestand van het gebit zodat we hier samen aan kunnen werken met alle maatregelen die nodig zijn om het gebit gezond te krijgen en te houden.We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.

Heeft u een vraag? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over de mogelijkheden binnen onze praktijk.

We zien u graag terug in onze praktijk!

 

Team Sluis